Fazole na klíčení Mungo BIO 200 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Fazole na klíčení Mungo BIO 200 g
Bohatý zdroj vitamínů
BIO mungo fazole Zdravý den® určené k celoročnímu klíčení. Jsou vhodné k přímé konzumaci, do salátů nebo jako přísada do rozličných jídel. Mají jemně kořeněnou chuť. na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Klíčky konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek
Složení
Fazole mungo (Vigna radiata) z ekologického zemědělství.
Návod k přípravě
Doba namáčení: 8–12 hodin
Doba klíčení: 3–4 dny
Ideální teplota: cca 20 °C
Propláchnout vodou: 2–3× denně
Sklizeň při velikosti: 1–3 cm
Upozornění
Před konzumací propláchněte vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce.
Distributor: Aspen team s.r.o.